Incasso voor advocatuur

Incasso voor advocatuur

Informatie over ambtelijke ondersteuning

De advocatuur is voor ons een belangrijke doelgroep. Wij werken naar volle tevredenheid voor veel advocatenkantoren. Omdat een advocaat is ingehuurd door zijn of haar cliënt, werken wij indirect ook voor die cliënt. Ons werk is daardoor mede van invloed op de beoordeling van een cliënt op zijn of haar advocaat. Wij voelen ons verantwoordelijk om voor de hele keten de maximale incasso ondersteuning te bieden.

Ambtelijke ondersteuning op maat en persoonlijk
Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso onderscheidt zich met haar klantgerichte aanpak en uitstekende service aan advocaten. De zogenaamde “losse opdrachten” voor de advocatuur en incassobureaus zien wij als een primaire taak en zeker ook als een interessant onderdeel van ons dagelijks werk. Iedere opdracht is anders en wij denken graag met u mee voor het beste resultaat.

Wij bespreken de inhoud van de door u opgestelde stukken en waar nodig geven wij advies over hoe om te gaan met de formaliteiten van ambtelijke stukken. Wij werken met vaste contactpersonen die volledig op de hoogte zijn van uw dossier. Voor vragen, voor ondersteuning en voor advies kunt u bij ons terecht.

Heeft u een vonnis ter executie? Samen met u wordt het traject bepaald en proberen wij de schuldenaar tot betaling te bewegen.

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door de volgende punten:

  • Naadloze aansluiting op de werkzaamheden van de advocaat.
  • Snel betekenen (binnen vijf werkdagen).
  • In spoedgevallen dezelfde of de volgende dag betekenen.
  • Indien wij executeren, een kostenmaximering in negatieve zaken.

Kundig, betrouwbaar en snel
Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso beschikt over hoogopgeleid personeel en biedt u het volgende:

  • Direct en persoonlijk contact met onze deurwaarders en juristen.
  • Diepgaande kennis van ambtelijke werkzaamheden.
  • Maatwerk en gedegen advies.
  • Betrouwbaarheid en snelheid.
  • Bijna vijftig jaar ervaring met ambtelijke ondersteuning.

Wet doorberekening toezicht en tuchtrecht juridische beroepen
Eind 2016 is de Wet doorberekening kosten toezicht en tuchtrecht juridische beroepen door de Kamers vastgesteld. Deze wet heeft geleid tot aanpassingen in onder andere de Advocatenwet, de wet op het Notarisambt en de Gerechtsdeurwaarderswet. Deze zijn allemaal op 1 januari 2018 in werking getreden. Waar voorheen de overheid de kosten van toezicht en tuchtrecht voor haar rekening nam, komen die nu voor rekening van de beroepsgroepen. Deze kosten mogen van de minister niet aan de schuldenaren worden doorbelast.

Het toezicht en tuchtrecht gaat de beroepsgroep ongeveer € 2.100.000,00 per jaar kosten. Het is onvermijdelijk dat we die extra kosten aan onze opdrachtgevers doorbelasten. Om die reden belasten wij per ambtshandeling € 2,00 aan u door als bijdrage in deze kosten.

Vandaag contact opnemen is zo snel mogelijk een traject starten
Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso biedt u de ambtelijke ondersteuning die u als professioneel kantoor zoekt. Neem nu vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat voor u het beste traject is. Wij zorgen ervoor dat uw openstaande facturen zo snel mogelijk worden betaald. Belt u daarvoor met ons op nummer 040 – 243 87 33. U krijgt gegarandeerd iemand aan de lijn. Of laat een bericht achter via het contactformulier.