Incasso

Incasso uitbesteden

Een incasso uit handen geven, snel en zonder zorgen

Nadat u uw vordering via ons online formulier of algemene e-mailadres heeft toegestuurd neemt een van onze incasso specialisten contact met u op. Samen met u bepaalt hij welke ondersteuning u wenst. Dit is afhankelijk van de branche waarin u actief bent, op welke schaal u opereert en de type vordering. Vooraf bespreken we met u de eventuele kosten en risico’s. Vervolgens gaan onze incassomedewerkers, juristen en gerechtsdeurwaarders aan de slag om de vordering voor u te incasseren.

Een incasso overeenkomst bij Van Lith
Met een incasso overeenkomst bij Van Lith kunt u het gehele jaar zorgeloos ondernemen met de zekerheid dat er altijd een professioneel incasso bureau achter u staat en dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.
Uw vaste contactpersonen zijn altijd op de hoogte van de status van uw incasso’s en kan u informeren over de status wanneer u maar wilt. Naast de vaste, beperkte  tarieven profiteert u daarnaast van gratis juridisch advies dat u het gehele jaar bij ons kunt inwinnen. Neem contact met ons voor meer informatie over onze incasso overeenkomst.

Een eenmalige incasso uit handen geven
Een incasso overeenkomst is bij ons niet verplicht. Ook voor incidentele incassodienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres. U stuurt uw vordering VRIJBLIJVEND eenvoudig in via ons online formulier. Vervolgens zal een van onze specialisten contact met u opnemen om het traject met u te bespreken.

Een overzicht van onze incasso diensten

  • Minnelijke traject
    In deze fase wilt uw klant uw factuur niet betalen na verschillende herinneringen. Wij nemen het vanaf hier van u over en zetten verschillende middelen in om uw klant toch te bewegen om te betalen. Wanneer uw klant het niet met u eens is of bij ingewikkelde incasso’s krijgt u de ondersteuning van een van onze juristen.
  • Gerechtelijk traject
    Wanneer de betaling van uw klant uit blijft, gaat onze jurist met uw vordering naar de rechter. Een van onze gerechtsdeurwaarders zal uw klant dagvaarden voor de zitting, waarna een van onze juristen uw belangen zal behartigen tijdens de zitting.
  • Vonnis ten uitvoer brengen
    Als de rechter u na de zitting in het gelijk heeft gesteld, kunnen wij uw klant middels het vonnis dwingen te betalen. Wij kunnen in deze fase voor u beslag leggen op het loon of bezittingen als roerende en onroerende zaken van uw klant. Tijdens dit traject zullen we de communicatie met u intensiveren om de juiste keuzes te maken.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over Van Lith incasso als incassobureau? Neemt u dan VRIJBLIJVEND contact met ons op. Belt u daarvoor met ons op nummer 040 – 243 87 33 of laat een bericht achter met het contactformulier.