Internationale vordering indienen

 

Internationale incasso via Atradius Collections

Van minnelijke oplossingen – het innen van onbetaalde facturen met behoud van de handelsrelaties – tot juridische procedures – waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale wetgeving voor het innen van vorderingen, Atradius Collections incasseert uw vordering daar waar u handelt.

Wij zijn trots op onze samenwerking met Atradius Collections

  • Atradius Collections is een gerenommeerd incassobureau met wereldwijd meer dan 30 vestigingen.
  • De Atradius Groep heeft meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van kredietverzekeringen en andere credit management diensten.
  • Atradius Collections streeft hoge kwaliteitsnormen na en is daarmee succesvol in het genereren van cashflow voor haar klanten.
  • Atradius Collections heeft zich ontwikkeld tot cruciale partner op de internationale markt van B2B incassodiensten.

In één oogopslag

  • Atradius Collections biedt internationale incassodiensten aan in 96% van alle landen ter wereld.
  • Atradius Collections heeft meer dan 480 lokale specialisten die de cultuur, lokale wetgeving en taal van uw debiteur beheersen.
  • De professionals van Atradius Collections behandelen ruim 90.000 incassozaken per jaar wat resulteert in meer dan 15.000 tevreden klanten.

Het incassoproces

Atradius Collections is de specialist op het gebied van internationale zakelijke incassodiensten, daarom begrijpen zij als geen ander dat het voor u van groot belang kan zijn om de relatie met uw klant te behouden.

Ze zoeken proactief naar minnelijke oplossingen en streven ernaar om een positief incassoresultaat te behalen door het treffen van bijvoorbeeld een betalingsregeling.

Minnelijke incasso levert vaak de beste resultaten op zonder dat er veelal dure procesvoering aan te pas hoeft te komen.

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan nu een gratis offerte aan, of bekijk onderstaande video met uitleg over het incassoproces van Atradius Collections.

Mocht u na het zien van de video nog vragen hebben, raadpleeg dan de FAQ voor antwoord op veelgestelde vragen, of neem rechtstreeks contact op met Atradius Collections.