Zakelijk incasso

Zakelijke incasso

Als uw eigen aanmaningen niet helpen, schakelt u tijdig Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso in. Wij geven niet alleen adviezen om problemen met debiteuren te voorkomen, maar wij bieden ook incassohulp.

Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso uit Eindhoven is gespecialiseerd in zakelijke incasso opdrachten. Hiervoor bieden wij een compleet modulair programma dat wij samen met u samenstellen. Zo kunnen wij voor u:

  • schriftelijke als telefonische aanmaningen uitvoeren;
  • uw zakelijke relatie dagvaarden;
  • uw vonnis betekenen en;
  • beslag leggen op roerende- en onroerende zaken.

Samen met u bepalen wij het beste zakelijke incasso traject, passend bij uw behoeften en uw debiteur.

Bulkincasso’s

Onze geautomatiseerde ICT omgeving helpt bij het verwerken van bulkdossiers en bulkincasso’s. Op die manier kunnen wij duizenden incasso’s tegelijk verwerken tegen een zeer gunstige tariefstelling. U blijft gemakkelijk op de hoogte van de stand van uw dossier via ons Dossier Online programma. U kunt online inloggen op uw dossier en in één oogopslag precies zien hoe u er voor staat. Als u toch nog vragen heeft kunt u altijd terecht bij een van onze zeer ervaren en altijd hoog opgeleide incasso medewerkers (HBO+).

Van zzp’er tot multinational
Wij bedienen zakelijke incasso opdrachten voor zzp’ers met een éénmalige incasso, maar verwerken ook zakelijke bulkincasso’s. Hierbij krijgen we soms wel duizenden incasso opdrachten in één keer aangeleverd. Organisaties mogen van ons verlangen dat wij streven naar de maximale opbrengst uit de incassoportefeuille; of u nu één of duizend medewerkers heeft. Dat is onze primaire doelstelling.

Gratis juridisch advies
Bij al uw zakelijke incasso opdrachten krijgen zakelijke klanten van ons gratis juridisch advies. Zo helpen wij u met uitzoeken of u in uw recht staat en of uw vordering een goede kans van slagen heeft. Onze juristen staan klaar om uw juridische vragen te beantwoorden. Heeft u een juridische vraag, of wilt u meer weten over zakelijk incasso opdrachten? Neem dan contact met ons op via 040 – 243 87 33.

Wat kost het u?
Elke zaak staat op zichzelf. Om u goed te kunnen adviseren, kunt u contact met ons opnemen. Op die manier kunnen wij u een concrete kostenopgave verstrekken. Gebruik dit formulier om een offerte op te vragen.  Zie ook de tarieven zoals beschreven in onze Algemene Voorwaarden – Van Lith Incasso. De vermelde bedragen zijn exclusief BTW.

Wist u dit?

  • Van Lith bestaat sinds 1974?
  • Van Lith daarmee het meest ervaren gerechtsdeurwaarderskantoor van Eindhoven en omstreken is?
  • Wij staan voor persoonlijk contact en goede communicatie naar onze klanten?
  • U ook bij ons terecht kunt voor een éénmalige vordering?
  • U ook bij ons kunt aankloppen voor honderden of zelfs duizenden vorderingen?

Contact opnemen of direct online een vordering indienen?
Om u goed te kunnen adviseren, kunt u contact met ons opnemen zodat wij de mogelijkheden in uw specifieke geval kunnen beoordelen. U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken via het nummer 040 – 243 87 33. U krijgt gegarandeerd iemand aan de lijn. Of laat een bericht achter via het contactformulier.

Als u direct online uw vordering wilt indienen kan dat via direct online een vordering indienen op onze website. Indien u meerdere bestanden heeft als bijlage kunt u uw vordering ook per mail indienen (mail@vanlithincasso.nl).