Zakelijk incasso

Zakelijk incasso

Als uw eigen aanmaningen niet meer helpen, schakelt u tijdig de gerechtsdeurwaarders van Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso in. Wij geven niet alleen adviezen om problemen met debiteuren te voorkomen, maar wij bieden ook incassohulp.

Van Lith Gerechtsdeurwaarders & Incasso te Eindhoven is gespecialiseerd in zakelijke incasso opdrachten. Hiervoor bieden wij een compleet modulair programma dat wij samen met u opstellen. Zo kunnen wij voor u schriftelijke als telefonische aanmaningen uitvoeren, uw zakelijke relatie dagvaarden, uw vonnis betekenen en beslag leggen op roerende- en onroerende zaken. Samen met u bepalen wij het beste zakelijke incasso traject. Onze geautomatiseerde ICT omgeving helpt bij het verwerken van bulkdossiers en bulkincasso’s. Op die manier kunnen wij duizenden incasso’s tegelijk verwerken tegen een zeer gunstige tariefstelling. U blijft gemakkelijk op de hoogte van de stand van uw dossiers middels ons Dossier Online programma. Hierbij kunt u online inloggen en in één oogopslag precies zien hoe u er voor staat. Als u toch nog vragen heeft kunt u altijd terecht bij een van onze zeer ervaren en altijd hoog opgeleide incasso medewerkers (HBO+)

Van ZZP’er tot Multinational
Wij bedienen zakelijk incasso opdrachten voor zzp’ers met een eenmalige incasso, maar verwerken ook zakelijke bulkincasso’s, waarbij we duizenden incasso opdrachten in één keer aangeleverd krijgen. Bedrijven mogen van ons verlangen dat wij dingen naar de maximale opbrengst uit de incassoportefeuille of u nou één of duizend medewerkers heeft.  Dat is onze primaire doelstelling.

Gratis juridisch advies
Bij al onze zakelijke incasso opdrachten en zakelijke klanten krijgt u van ons gratis juridisch advies. Zo kunnen we u helpen met het uitzoeken of u in uw recht staat en of uw vordering een goede kans van slagen heeft. Een van onze juristen staat klaar om uw juridische vragen te beantwoorden. Heeft u een juridische vraag, of wilt u meer weten over zakelijk incasso opdrachten? Neem dan contact met ons op via 040 – 243 87 33.

Wat kost het u?
Elke zaak staat op zichzelf. Om u goed te kunnen adviseren, kunt u contact met ons opnemen zodat wij u een concrete kostenopgave kunnen verstrekken. Gebruik dit formulier om een offerte op te vragen.  Om nooit met hoge kosten geconfronteerd te worden, bieden wij u een uniek abonnement aan. Voor slechts € 195,00 per jaar krijgt u onder andere gratis juridisch advies en online inzage in uw dossiers. Indien u geen gebruik maakt van ons abonnement, gelden de tarieven zoals beschreven in onze Algemene Voorwaarden – Van Lith Incasso. De vermelde bedragen zijn exclusief BTW.

Wist u dit?

  • Van Lith bestaat sinds 1974?
  • Van Lith daarmee het meest ervaren gerechtsdeurwaarders-kantoor van Eindhoven en omstreken is?
  • Wij staan voor persoonlijk contact en goede communicatie naar onze klanten?
  • U ook bij ons terecht kunt voor een eenmalige vorderingen?
  • U ook bij ons terecht kunt voor honderden of zelfs duizenden vorderingen?

Contact opnemen of direct online een vordering indienen?
Via onze contactpagina kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons tijdens kantooruren ook telefonische bereiken via het nummer 040 – 243 87 33. 

Als u direct online een vordering wilt indienen kan dat via direct online een vordering indienen op onze website. Wij bestuderen uw vordering en nemen vrijblijvend contact met u op.