Deurwaarder Inschakelen

Een deurwaarder inschakelen

Als u een deurwaarder wilt inschakelen, dan bent u bij Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso aan het juiste adres. Welke stappen neemt u vervolgens? Wanneer uw debiteur niet wil betalen, dan stuurt u een laatste aanmaning. U geeft daarbij aan dat de incasso, bij verder uitblijven van betaling, aan ons deurwaarderskantoor wordt overgedragen.

Wanneer u al eerder heeft geprobeerd de incasso te innen via een normaal incassobureau, en deze nog niet is voldaan, kunt u besluiten uw relatie te dagvaarden. Hiervoor moet u een deurwaarder inschakelen. Veel incassobureaus schakelen geen deurwaarder in en kunnen u dan ook niet verder helpen. Dat is bij Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso gelukkig anders, door de gouden combinatie van gerechtsdeurwaarders én incassospecialisten.

Waarom een deurwaarder en geen incassobureau?
Een gerechtsdeurwaarder heeft meer gezag en wettelijke bevoegdheden dan een incassobureau. Een aanmaning van een deurwaarder maakt vaak meer indruk bij debiteuren dan een aanmaning van een normaal incassobureau. Een deurwaarder kan bij een vonnis beslagleggen op inkomsten of waardevolle goederen (bijvoorbeeld het huis of de auto) van uw relatie. In veel gevallen betalen debiteuren bij ons daarom hun openstaande facturen sneller. Met als resultaat dat uw openstaande factuur alsnog aan u wordt betaald. Hierbij wordt geprobeerd om alle gemaakte kosten zoveel mogelijk te verhalen op uw relatie.

Direct een deurwaarder inschakelen?
Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso heeft meerdere deurwaarders in dienst. Wij kunnen u niet alleen helpen met uw normale incasso, maar ook met het inschakelen van een deskundige deurwaarder. Neem nu vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat voor u het beste traject is. Wij zorgen ervoor dat uw openstaande facturen zo snel mogelijk worden betaald. Belt u daarvoor met ons op nummer 040 – 243 87 33. U krijgt gegarandeerd iemand aan de lijn! Of laat een bericht achter via het contactformulier.