Deurwaarder Inschakelen

Een deurwaarder inschakelen

Als u een deurwaarder wilt inschakelen bent u bij Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso aan het juiste adres. Wanneer uw relatie niet tot betaling over wil gaan, stuurt u deze een laatste aanmaning. U geeft daarbij aan dat de incasso bij verder uitblijven van betaling aan ons deurwaarderskantoor wordt overgedragen.

Wanneer u al eerder heeft geprobeerd de incasso te innen via een incassobureau en deze nog steeds niet is voldaan, kunt u besluiten uw relatie te dagvaarden. Hiervoor moet u een deurwaarder inschakelen. Veel incassobureaus zullen geen deurwaarder inschakelen en kunnen u dan ook niet verder helpen.

Waarom een deurwaarder en geen incassobureau?
Een gerechtsdeurwaarder heeft meer gezag en wettelijke bevoegdheden dan een normaal incassobureau. Een aanmaning van een deurwaarder maakt dan ook vaak meer indruk bij debiteuren dan een aanmaning van een normaal incassobureau. Een deurwaarder kan bij een vonnis beslagleggen op inkomsten of waardevolle goederen (bijvoorbeeld huis of auto) van uw relatie. In veel gevallen betalen debiteuren bij ons daarom hun openstaande facturen sneller. Op deze manier zal uw openstaande factuur alsnog aan u worden betaald. Alle gemaakte kosten worden daarbij getracht zoveel mogelijk te verhalen op uw relatie.

Direct een deurwaarder inschakelen?
Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso heeft verschillende deurwaarders is dienst. Wij kunnen u niet alleen helpen met uw normale incasso, maar ook met het inschakelen van een van onze deurwaarders. Neem nu vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat voor u het beste traject is. Wij zorgen ervoor dat uw openstaande facturen zo snel mogelijk worden betaald. Belt u daarvoor met ons op nummer 040 – 243 87 33 of laat een bericht achter met het contactformulier.